måndag, februari 08, 2010

Prinsessan Uma

Så här såg det ut hemma hos oss kvällen före...
lilla Uma äter goda ben..vi är intet ont anande om vad som komma skall
Har skavt av lite skinn från nosen....troligtvis ute i hundkojan...
Lilla Prinsessan Uma!
Vilken underbart bortskämd liten primadonna hon är! Just nu ligger hon uppkrupen på ett fårskinn i en fåtölj som egentligen är för liten för henne att ligga i..men hon rullar ihop sig till en liten liten grå boll och ligger där iallafall. Snarkar gör hon också...inga timmerstockar..utan mer som små "snusande" ljud...
Frej föredrar en måndagkväll som denna , att ligga uppkrupen i en soffa brevid husse som tittar på Hockey...ibland hämtar han sin mjukdjur.Frej ääälskar mjukdjur och bär omkring dem och snuttar på dem och står i...den senaste favoriten är en säl från wwf:s mjukdjursserie för några år sedan....jättemysig!Nu för tiden är den ett väldigt blött och tufsigt litet djur...
En vanlig måndagkväll.....
Nästa vecka blir det mycket härhemma om allt går som planerat.
I mitten av veckan får vi mest troligt besök från Finland av Marjaana Kinnunen som har Kennel Metsätien och hennes tik Metsätien Krisse "Ira" som ska paras med Frej.
"Ira" är jaktprovsmeriterad i Öppenklass och har excellent i bedömning på utställning och A-höfter. Ira är en tik med stor jaktlust och dessutom en underbar familjehund.En tik i det mindre formatet men inom standarden och med korrekt exteriör. Vid intresse hör av er till mig så förmedlar jag kontakten med Uppfödaren.



1 kommentar:

Anonym sa...

Populär kille, den där Frej ;-) Fick ett litet märgben av svägerskan häromveckan (som hennes hund inte ville ha...) men det luktade sååå illa att Tilja får vänta på våren innan hon får smaska på det!!! Hoppas syrran är frisk o pigg nu då.

Kramizar från syster Tilja m familj